Hej!

Jag heter Karin Engelholm och det är jag som äger- och driver Leva Reko, efterfrågan från långväga kunder har ökat och nu har jag äntligen slagit upp butikens portar även här på nätet. Under vintern 2015 gjorde jag en galen sak och köpte butiken, då utan vare sig erfarenhet av att jobba i butik eller av att driva eget. Jag har lärt mig under resans gång och den Beteendevetarexamen jag har med mig i bagaget påminner mest om att livet inte alltid blir som planerat. Det finns många avkrokar att vandra om en håller ögonen öppna.

Butiken har under min tid utvecklats vidare med stora steg, renoverats, mängder med nya samarbeten har startats upp och butiken har fyllts med hundratals nyheter från eko-himmeln. Hos Leva Reko hittar du självklart stora välkända ekomärken som tex Klean Kanteen men också produkter från mindre kända aktörer. Jag älskar att sniffa upp andra små företagare och jag gillar lite extra när dem andra är kvinnor, som liksom jag tagit steget att satsa och som brinner för att göra något bra- och hållbart. Därför hittar du också mindre eko- juveler i min butik.

I butiken hittar du en större sortering av noga utvald barnkläder på second hand. Det är privatpersoner som får lämna in det jag noggrant väljer ut och som sedan säljs på kommission. Det kommer ”nytt” varje vecka, ibland är kläderna nya på riktigt –alltså prislapparna sitter kvar. Allt som oftast kommer det in riktigt fina kläder och en del hittar du här second hand barnkläder och under budgivning och under fliken second hand. Leva Reko har som första och mig veterligen enda eko-butik försäljning av second hand barnkläder och budgivningsfunktion, i startskedet är den kopplad till Leva Rekos Instagramkonto. Att återanvända kläder är förstås ett ypperligt sätt att spara på vår miljö!

Jag älskar min eko-butik, en liten pärla i ständig utveckling där min kreativa sida får mycket utrymme. Jag är väldigt mån om mina kunder och är så innerligt glad över alla er som väljer att besöka min butik och handla i min webbshop. Det många inte tänker på är att det finns en riktig människa bakom små företag, en människa som satsat stort och det är ni, Leva Rekos kunder som gör butiken möjlig. 

Jag hoppas att vi får många möten framöver, både i det verkliga livet och här mellan tangenttryckningarna.

Allt gott,

Karin