Allmänt

Leva Reko tar emot alla beställningar, stora som små -faktum är att Leva Reko gör ett litet glädjeskutt för varenda en som väjer att handla härifrån. Jag hoppas på många glädjeskutt! Bilder som syns på Leva Rekos sida är tagna av, antingen Leva Reko eller av någon av våra leverantörer. Vill du använda någon bild, tex i en blogg? Fråga Leva Reko först.

Betalning

Hos Leva Reko sköter Klarna Check Out din betalning. Du kan alltså handla tryggt och säkert hos oss. Får du några problem, eller har frågor om din faktura, vänder du dig i första hand till Klarnas support. 

Leverans

Leva Reko behandlar din beställning så snart som möjligt. DHL tillhandahåller utskicksservice och din beställning skickas som spårbart företagspaket. Vissa produkter är beställningsvaror, då framgår detta för den enskilda produkten. Om inget speciellt anges skickas din beställning vanligtvis inom 1-2 dygn. På måndagar går inga leveranser -det betyder att du som lägger din beställning sent fredag em får vänta tills tidigast onsdag på att dina varor kommer till dig.

JUL! Under julhandeln kan leveranser dröja. En person sköter både fysisk butik och webshop och behöver då hjälpa de kunder som är på plats i butiken i första hand. Är du osäker på om din ev. beställning hinner? Ring mig gärna 0702221278.

Frakt

Leva Reko använder sig av fast frakt. Oavsett hur stor beställning du gör -kostar frakten bara 49 kronor.

Skadat gods - skadereglering

Begagnad låda?

Ibland skickas dina varor i en begagnad låda, det är ännu ett sätt att spara på vår miljö. Vill du vara säker på att få en ny "fin" låda, skriv det i meddelandetexten. Det kan tex kännas fint om du vill få en present skickad till någon vän.

Förskola eller annat större organisation?

Vill du lägga en större order hos Leva Reko? Hör av dig till Leva Reko först, du får bättre pris när du handlar till tex förskolor!

Du har såklart öppet köp på det du handlat, i 14 dagar, detta gäller förstås även barnkläder second hand och budgivning som du vunnit,

Du använder blanketten som är medskickad i paketet,

Du får själv ombesörja porto för det du önskar skicka tillbaka,

Skicka tillbaka paketet väl inslaget -så som du mottog det,

Om du har köpt kläder på second hand och önskar skicka tillbaka dessa ber jag om att den lilla lapp som alltid är fäst på barnkläder second hand följer med tillbaka. Den lilla lappen talar om för mig vilken kund som lämnat in det enskilda plagget och är den absolut viktigaste detaljen i att få inlämning och kommission att fungera!