Du är fullkomlig, Irma Alm Visa större

Bok: Du är fullkomlig, Irma Alm

010886

Du är fullkomlig, Irma Alm

Mer detaljer

Mer information

Antagligen världens bästa bok! I alla fall i mitt (Karin, ägare av Leva Reko) tyckte. Boken (och psykologen som skrivit boken) var direkt avgörande för mitt tillfrisknande från långvarig utmattningssyndrom. Jag hade varit sjuk under ett par år och träffat flera olika kuratorer och psykologer utan någon förbättring, i mångt och mycket blev jag faktiskt sämre. När jag träffade Irma Alm och tog del av hennes bok var jag sjukskriven och i riktigt dåligt skick, med hjälp av förståelse för hjärnans påverkan på vårt beteende och mående blev jag bra. Frisk. Personligen träffade jag Irma 5 gånger (och läste boken samtidigt), 3 månader senare tog jag över den butik jag idag driver. Från sjukskriven till eget företag alltså. Lika otroligt som det är sant.

Boken borde läsas av alla, såklart av dig som själv lider av ohälsa av något slag men också, och kanske allra viktigast, av dig som jobbar med människor på olika sätt (i skolan, i arbetsmarknadsåtgärd, kuratorer, läkare mm).

Bunkra upp med en kopp te och sjunk ner, lär dig om medvetandes makt över dig, dina känslor och ditt beteende. Jag kan allra varmast rekommendera boken!

 

Format Häftad

Språk: Svenska

Antal sidor: 85

Utgivningsdatum: 2013-10-01

Förlag: Visto förlag

Medarbetare: Kolström, Katrine (form)

SAB: Dokb

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Bok: Du är fullkomlig, Irma Alm

Bok: Du är fullkomlig, Irma Alm

Du är fullkomlig, Irma Alm

Skriv din recension