Tvål: Rasul & Ringblomma, Med Doft, Malin i Ratan

Tvål: Rasul & Ringblomma, med doft, från Malin i Ratan

Mer detaljer

Mer information

En riktigt rengörande och vårdande tvål med rasullera och ringblomma. Rasullera rengör (håret) på djupet, genom att suga åt sig fett och ringblomma vårdar ditt hår och hårbotten. Finns med och utan doft.

Hår: Denna tvål rekommenderas till dig som är ny till användandet av hårtvätt med tvål (Karin, ägare till Leva Reko hade dock bättre effekt av Shea/Avokadotvålen, redan från start). 

Tillverkad med certifierad ekologisk/naturlig:
Förtvålad svensk kallpressad Rapsolja, Kokosfett, Olivolja, Ricinolja, Kakaosmör. Ringblommor blad och örtutdrag, Rasullera. Den med doft innehåller även Eteriska oljor Citrongräs och Lavendel.

Om Malin i Ratan: Handgjorda ekologiska tvålar som tillverkas- och skärs med stor omsorg i Ratan. Huvudingrediensen i tvålarna är svensk, kallpressad rapsolja som får förtvålas tillsammans med andra vegetabiliska oljor. Tvålen kan ersätta ditt schampo, din ansiktstvål, din duschcrème och raklödder. Tvålen kan användas helt i enlighet med ”no poo” (= en ordlek som syftar på ”inget schampo” och ”ingen skit”). Tvålarna finns både med doft (mild doftsättning av eteriska oljor) och utan. En himla fin tvål att använda både till stor och liten och till kök, städ och disk. Tvålarna trivs bäst när de får luftas ordentligt, tex på galler och dem håller absolut längst om du varvar mellan 2 tvålar samtidigt. Om tvålen används som schampo rekommenderas jag att du också köper surskölj, det var först när jag började använda surskölj som jag fick ett riktigt bra resultat.

 Gör: Tvätta ditt hår med eko-tvålar från Malin i Ratan görs på liknande sätt som du använder ”vanligt” schampo. Jag rekommenderar att du schamponerar 1-2 gånger och löddra ordentligt. Ett viktigt tips är att du ska använda tvålen direkt i håret för att få till ett ordentligt lödder, gnid alltså tvålen i din hårbotten och jobba upp ett fint lödder. Jag rekommenderar att avsluta med surskölj.


Ingredients: Sodium Canolat Sodium cocate Glycerin Aqua Sodium olevate Sodium castorate Sodium cocoa butterate. Calendula officinalis flower & oil, 
Maroccan lava clay. Cymbopogon winterianus oil, Lavandula agustifolia oil.

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Tvål: Rasul & Ringblomma, Med Doft, Malin i Ratan

Tvål: Rasul & Ringblomma, Med Doft, Malin i Ratan

Tvål: Rasul & Ringblomma, med doft, från Malin i Ratan

Skriv din recension

30 other products in the same category: