Tigerflicka OLJA BA Visa större

babyolja, Baby Allround från Tigerflicka

010639

Tigerflicka OLJA BA

Mer detaljer

Mer information

De härligaste och antagligen de allra finaste salvorna/oljorna i hela vida världen, tillverkade av Dr Cecilia Georg, en svensk kvinna med säte i Tyskland. Hon producerar produkter av vegetabiliska, ekologiska oljor, smörer and och vaxer och hon gör det med bravur och förstås, baserade på ekologiska ingredienser.

Produkterna är alltid 100% fria från mineraloljor, paraffin, konserveringsmedel, parabeners, synthetiska färger, dofter och annat skräp.

VAD? Denna olja kan användas till i princip allt inom den dagliga babyvården; den kan ersätta (skräpet som finns på vanliga våtservetter) genom att istället droppa några droppar olja på en tvättlappar, den kan användas som massageolja, i badet eller till skorviga områden.

HUR? Till blöjbyte; häll 1 tsk olja i en skål med vatten, doppa tvättlapp eller bomullspads i vätskan och torka sedan av barnet. 

Alla ingredienser är av livsmedel- och BIO-kvalitet, helt utan tillsatser av konserveringsmedel, silikonoljor, syntetiska eller petrokemiska tillsatser.
Baby Allround rekommenderas av barnmorskor.

Ingredienser: Sesamolja*, rapsolja*, olivolja*
* Ekologiska ingredienser 

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

babyolja, Baby Allround från Tigerflicka

babyolja, Baby Allround från Tigerflicka

Tigerflicka OLJA BA

Skriv din recension

30 other products in the same category: