Tvål: Ros & Patchouli, MiR Visa större

Tvål: Ros & Patchouli, Malin i Ratan

Tvål: Lyxigt doftande Ros & Patchouli, från Malin i Ratan

Mer detaljer

Mer information

Lyxig doft och krämig tvål med orientalisk patchouli. Härlig rosa färg av röd lera och rosente.

Till hår: Passar allra bäst till ett balanserat hår som varken är torrt eller fett. Mild skrubbeffekt av röd lera. 

Om Malin i Ratan: Handgjorda ekologiska tvålar som tillverkas- och skärs med stor omsorg i Ratan. Huvudingrediensen i tvålarna är svensk, kallpressad rapsolja som får förtvålas tillsammans med andra vegetabiliska oljor. Tvålen kan ersätta ditt schampo, din ansiktstvål, din duschcrème och raklödder. Tvålen kan användas helt i enlighet med ”no poo” (= en ordlek som syftar på ”inget schampo” och ”ingen skit”). Tvålarna finns både med doft (mild doftsättning av eteriska oljor) och utan. En himla fin tvål att använda både till stor och liten och till kök, städ och disk. Tvålarna trivs bäst när de får luftas ordentligt, tex på galler och dem håller absolut längst om du varvar mellan 2 tvålar samtidigt. Om tvålen används som schampo rekommenderas jag att du också köper surskölj, det var först när jag började använda surskölj som jag fick ett riktigt bra resultat.

Tvätta hår: Tvätta ditt hår med eko-tvålar från Malin i Ratan görs på liknande sätt som du använder ”vanligt” schampo. Jag rekommenderar att du schamponerar 1-2 gånger och löddra ordentligt. Ett viktigt tips är att du ska använda tvålen direkt i håret för att få till ett ordentligt lödder, gnid alltså tvålen i din hårbotten och jobba upp ett fint lödder. Jag rekommenderar att avsluta med surskölj

Om ditt hår har vant sig vid traditionella hårprodukter, kan det ta ett tag att vänja sig av. Du kan också göra en "för-behandling" och rena håret med en kur av rasullera (säljs snart här!).

Tillverkad med certifierad ekologisk/naturlig förtvålad svensk kallpressad Rapsolja, Kokosfett, Olivolja, Kakaosmör, Ricinolja. Eterisk olja Patchouli Hoblad Litsea Cubeba. Röd Lera Te och blad av rosor.

Ingredients: Sodium Canolat Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium cocoa butterate, Sodium castorate, Red Clay, Rose extract and leaf, Pogostemon patchouli oil, Cinnamomum Camphora oil, Litsea cubeba oil

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Tvål: Ros & Patchouli, Malin i Ratan

Tvål: Ros & Patchouli, Malin i Ratan

Tvål: Lyxigt doftande Ros & Patchouli, från Malin i Ratan

Skriv din recension

30 other products in the same category: