Tvål: Mynta & Eukalyptos, Malin i Ratan

Tvål: Frisk och mintig doft av Mynta & Eukalyptos, från Malin i Ratan.

Mer detaljer

Mer information

En rikigt uppiggande fräsch mintig doft som passar från topp till tå -precis som alla tvålar från Malin i Ratan. Extra poppis som djurtvål. Eteriska oljor med antiseptiska egenskaper. 

Till Hår: Passar bäst till balanserat hår/hårbotten som varken är fett eller torrt.

Om Malin i Ratan: Handgjorda ekologiska tvålar som tillverkas- och skärs med stor omsorg i Ratan. Huvudingrediensen i tvålarna är svensk, kallpressad rapsolja som får förtvålas tillsammans med andra vegetabiliska oljor. Tvålen kan ersätta ditt schampo, din ansiktstvål, din duschcrème och raklödder. Tvålen kan användas helt i enlighet med ”no poo” (= en ordlek som syftar på ”inget schampo” och ”ingen skit”). Tvålarna finns både med doft (mild doftsättning av eteriska oljor) och utan. En himla fin tvål att använda både till stor och liten och till kök, städ och disk. Tvålarna trivs bäst när de får luftas ordentligt, tex på galler och dem håller absolut längst om du varvar mellan 2 tvålar samtidigt. Om tvålen används som schampo rekommenderas jag att du också köper surskölj, det var först när jag började använda surskölj som jag fick ett riktigt bra resultat.

 Gör: Tvätta ditt hår med eko-tvålar från Malin i Ratan görs på liknande sätt som du använder ”vanligt” schampo. Jag rekommenderar att du schamponerar 1-2 gånger och löddra ordentligt. Ett viktigt tips är att du ska använda tvålen direkt i håret för att få till ett ordentligt lödder, gnid alltså tvålen i din hårbotten och jobba upp ett fint lödder. Jag rekommenderar att avsluta med surskölj.

Tillverkad med certifierad ekologisk/naturlig förtvålad svensk kallpressad Rapsolja, Kokosfett, Olivolja, Kakaosmör, Ricinolja. Eterisk olja eukalyptus & pepparmynta Pigment 

Ingredients: Sodium Canolat Sodium cocate
Glycerin Aqua Sodium olevate Sodium cocoa butterate Sodium castorate Eucalyptus globulus oil, Mentha x piperita oil, Ci Mica 77891, 77288, 77007 

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Tvål: Mynta & Eukalyptos, Malin i Ratan

Tvål: Mynta & Eukalyptos, Malin i Ratan

Tvål: Frisk och mintig doft av Mynta & Eukalyptos, från Malin i Ratan.

Skriv din recension

30 other products in the same category: