Tvål: Barrskog, Malin i Ratan

Tvål: Barrskog, ger ett rikligt lödder, bra som raktvål och till ett balanserat hår, från Malin i Ratan.

Mer detaljer

Mer information

En skogig doft av barr, en tvål som passar extra bra till rakning eftersom att tvålen ger ett rikligt lödder. En mild tvål som inte torkar ut huden utan ger istället en mjuk och skön känsla.

Till hår: Passar bäst till ett balanserat hår som varken är torrt eller fett, extra bra tvål till rakning. Ger ett ordentligt lödder och är mild.

Om Malin i Ratan: Handgjorda ekologiska tvålar som tillverkas- och skärs med stor omsorg i Ratan. Huvudingrediensen i tvålarna är svensk, kallpressad rapsolja som får förtvålas tillsammans med andra vegetabiliska oljor. Tvålen kan ersätta ditt schampo, din ansiktstvål, din duschcrème och raklödder. Tvålen kan användas helt i enlighet med ”no poo” (= en ordlek som syftar på ”inget schampo” och ”ingen skit”). Tvålarna finns både med doft (mild doftsättning av eteriska oljor) och utan. En himla fin tvål att använda både till stor och liten och till kök, städ och disk. Tvålarna trivs bäst när de får luftas ordentligt, tex på galler och dem håller absolut längst om du varvar mellan 2 tvålar samtidigt. Om tvålen används som schampo rekommenderas jag att du också köper surskölj, det var först när jag började använda surskölj som jag fick ett riktigt bra resultat.

Tvätta hår: Tvätta ditt hår med eko-tvålar från Malin i Ratan görs på liknande sätt som du använder ”vanligt” schampo. Jag rekommenderar att du schamponerar 1-2 gånger och löddra ordentligt. Ett viktigt tips är att du ska använda tvålen direkt i håret för att få till ett ordentligt lödder, gnid alltså tvålen i din hårbotten och jobba upp ett fint lödder. Jag rekommenderar att avsluta med surskölj

Om ditt hår har vant sig vid traditionella hårprodukter, kan det ta ett tag att vänja sig av. Du kan också göra en "för-behandling" och rena håret med en kur av rasullera (säljs snart här!).

Innehåll: Tillverkad med certifierade ekologiska eller naturliga råvaror. Förtvålad svensk kallpressad Rapsolja, Kokosfett, Olivolja, Ricinolja, Kakaosmör. Aloe Vera, Vit lera, Eterisk olja Gran & Tall. Nässla. 

Ingredients (INCI): Sodium Canolat, Sodium cocate, Sodium olevate, Sodium castorate, Sodium cocoa butterate, Glycerine, Urtica dioica leaf & extract, AloeBarbadensis Gel, White clay, Abies sibirica oil & Pinus sylvestris Oil). 

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Tvål: Barrskog, Malin i Ratan

Tvål: Barrskog, Malin i Ratan

Tvål: Barrskog, ger ett rikligt lödder, bra som raktvål och till ett balanserat hår, från Malin i Ratan.

Skriv din recension

30 other products in the same category: