Tvål: Shea & avokado, MiR | EJ DOFT | Visa större

Tvål: Shea & avokado, Utan Doft, Malin i Ratan

Tvål: Shea & avokado, Utan Doft från Malin i Ratan

Mer detaljer

Mer information

Extra hudvänlig och vårdande tvål, berikad med ekologiskt sheasmör och avokadoolja. Finns med och utan doft, denna är fri från doft. Extra bra för din som är känslig och till barn.

Till hår? Bra till torrt hår, till flagig hårbotten. Löddrar mycket. Kan även användas till djur och barn. Finns med eller utan doft. 

Fri från Palmolja, tillverkad med certifierad ekologisk förtvålad kallpressad Rapsolja (svensk), Kokosfett, Olivolja, Sheasmör, Kakaosmör och Avokadoolja. Eterisk olja Lavendel, Hoblad, Rosmarin. 

Om Malin i Ratan: Handgjorda ekologiska tvålar som tillverkas- och skärs med stor omsorg i Ratan. Huvudingrediensen i tvålarna är svensk, kallpressad rapsolja som får förtvålas tillsammans med andra vegetabiliska oljor. Tvålen kan ersätta ditt schampo, din ansiktstvål, din duschcrème och raklödder. Tvålen kan användas helt i enlighet med ”no poo” (= en ordlek som syftar på ”inget schampo” och ”ingen skit”). Tvålarna finns både med doft (mild doftsättning av eteriska oljor) och utan. En himla fin tvål att använda både till stor och liten och till kök, städ och disk. Tvålarna trivs bäst när de får luftas ordentligt, tex på galler och dem håller absolut längst om du varvar mellan 2 tvålar samtidigt. Om tvålen används som schampo rekommenderas jag att du också köper surskölj, det var först när jag började använda surskölj som jag fick ett riktigt bra resultat.

 Gör: Tvätta ditt hår med eko-tvålar från Malin i Ratan görs på liknande sätt som du använder ”vanligt” schampo. Jag rekommenderar att du schamponerar 1-2 gånger och löddra ordentligt. Ett viktigt tips är att du ska använda tvålen direkt i håret för att få till ett ordentligt lödder, gnid alltså tvålen i din hårbotten och jobba upp ett fint lödder. Jag rekommenderar att avsluta med surskölj.


Ingredients: Sodium Canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium Shea Butterat,
Sodium cocoa butterate, Sodium Avocadate. Lavandula angustifolia oil, Rosmarinus officinalis oil, Cinnamommum camphora oil. 

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Tvål: Shea & avokado, Utan Doft, Malin i Ratan

Tvål: Shea & avokado, Utan Doft, Malin i Ratan

Tvål: Shea & avokado, Utan Doft från Malin i Ratan

Skriv din recension

30 other products in the same category: