Inte lätt att hitta extraljus till bilen

Att hitta rätt ute på internet när man inte vet hur eller var man ska söka är som att leta efter en nål i höstack. Alla har de bästa priserna. Alla har si eller så många varor kvar i lager och slutspurtar och kampanjer. Produkttexterna gör mig mer förvirrad än vetandes och efter tre dagar letandes efter en prisvärd men ändå kvalitativ LED-ramp till bilen, så behövde jag en paus. 

Två dagar gick innan jag orkade sätta mig framför datorn igen. Jag visste att jag ville ha just extraljus till bilen (detta hade nämligen min granne Hans propsat på efter att ha köpt sig en egen som tydligen lös som en bred strålkastare under mörka kvällar). Jag visste även att jag ville ha ett företag som erbjöd kundtjänst. Kalla mig gammalmodig, men jag tycker om att prata med någon när jag ska köpa någonting. 

Jag skrev in några termer när jag öppnade min webbläsare: LED-ramp, bil, handla och klickade på enter. Det kändes som att ha öppnat en fördämning. Hundratals träffar, kanske tusentals! Jag scrollade ner en bit och klickade på länk då jag först och främst fastnade för Ljusgiganten.se, kanske var det namnet jag föll för. Men det nog också det faktum att de redan i den korta summeringen på nätet startade sin webbplats med förklaringar av sådant jag tidigare inte förstått, sådant som har med wattstyrka och lumen att göra. 

 Väl inne på hemsidan kändes allt väldigt självklart. Designen var stilren och sidan enkel att navigera sig på. I slutändan valde jag att att ringa deras kundtjänst för några extra frågor och fick snabba och förklarande svar. Att jag skulle bli så nöjd med led-rampen Xvision kunde jag aldrig ana, framförallt jag som alltid har svårt att bestämma mig för något.

 Summa summarum: här sitter jag nu. En ljusramp rikare och en stor sten som lyfts från mina axlar eter att ha tråcklat mig igenom intranätets djungel av webbshoppar.

Läs mer →

DIY och inredning?

Ja vi är många som brinner för DIY men en av de roligaste områden att tillämpa DIY är sitt hem. Möjligheterna är oändliga och det finns så många olika saker som man kan ändra på, eller hur? Ideér finns det gott om hos de flesta utav oss men om du nu behöver lite tips så tycker jag du ska se videon nedan som kanske får igång din kreativa hjärna?

Läs mer →